Hitta det som inte ryms i matkassen

På nätet kan man idag handla mat i både kassar där innehållet redan är bestämt eller i kassar som man plockar ihop själv precis som en vanlig butik, fast man kör kundvagnen i nätbutiken så att säga. De flesta välsorterade matbutiker har dock också sådana saker som smink, hårfärger och andra skönhetsartiklar. Något som ännu saknas när det gäller matkassar. Det finns som tur är sätt att lösa saken på. Skönhetsbutiker finns nämligen online, och att surfa vidare dit efter det att man har beställt maten är varken tidskrävande eller jobbigt. På nätet kan man ju även ta del av rabattkoder, som kampanjkod Eleven, som leder till att man får lägre pris på sina köp när man handlar just skönhetsprodukter hos Eleven.se. Även om det är hos Eleven som man utnyttjar sin kampanjkod så är det hos Kampanjjakt som man hittar den aktuella koden, att sen skriva in.

En av låtarna som popstjärnan och låtskrivaren Mauro Scocco är allra mest känd för är låten Sarah, i filmvideon här nedan. I den låten finns det en speciell rad, som av någon anledning är den som också sätter sig på hjärnan hos de flesta när man lyssnar på låten. Raden är ”Åh Sarah, kom ut ikväll
jag väntar i hörnet vid 7-eleven”. Frågan är om det är just denna textrad, som kom ut i slutet av 1980-talet, rent av har kunnat bidra genom åren till att den nämnda butikskedjan har blivit så stor som den är idag? Kanske är det så, att till och med skönhetssajten Eleven i längden kommer att kunna marknadsföra sig. Siffran elva finns ju trots allt med i båda namnen.